Pretraži

PONOVO U CENTRU DRAME: Selena Gomez jednim potezom uzburkala mreže

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/selenagomez

Sada se mrežama proširilo to da je Selena otpratila pojedine zvezde sa društvene mreže Instagram. Poznata zvezda ne prati puno ljudi na Instagramu, a većina onih koje prate su takođe poznate ličnosti.Njeni verni fanovi su sada uočili da je Selena otpratila Điđi Hadid, njenu sestru Belu Hadid i Zejna Malika.

Sa Zejnom su je neko vreme spajali u ljubavnom smislu, a prema ovim novim informacijama čini se da to nije istina. A mnogi se pitaju šta su uradile sestre Hadid pa su dobile "unfollow". Selena se ovim povodom nije oglašavala, a gotovo svi veruju da se nešto dogodilo i da ovo nije urađeno slučajno. 

Điđi i Zejn imaju dete zajedno, pa je jedna od teorija da su Gomezova i Zejn stvarno bili zajedno, a da su sada raskinuli, te da je ona rešila da otprati sve poznate ličnosti koje su povezani sa njim.

Ipak, Zejn i dalje prati Selenu, a prati je i Điđi Hadid. Koji je tačni razlog i šta se desilo, ostaje nam da sačekamo i saznamo.

@michelletok #selenagomez unfollows #zayn #gigihadid and #bellahadid and may be opening a cafe with #nicolapeltzbeckham ♬ original sound – michelle

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz