Pretraži

PONOVO SMO PRAVI THCF: Stefan za IDJTV kamere o novom albumu (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Članovi grupe THCF su prošlu godinu proveli u studiju, gde su vredno radili na novim pesmama, koje će objaviti u sklopu albuma, a njih smo posetili na snimanju spota za pesmu ,,Roze zlato" gde su nam otkrili nešto više o projektu. 

– Publika može da očekuje album posle dužeg vremena. Baš smo mu se posvetili temeljno, svaka pesma je lična. Nema ispadanja u komercijalne vode. U pitanju je spoj old school THCF-a i novog talasa. Dosta je zanimljiv i muzički je dosta kvalitetan. Dosta muzičara je učestvovalo na njemu  – započeo je Bore, a Stefan se nadovezao:– Dosta je zrelije od svega ranije što smo radili i mislim da smo opet dali sebe. Da smo mi opet pravi THCF i da je to ono… Pošto ljudi tripuju da smo mi sada nešto drugo. Ne, to smo mi. Dali smo sebi oduška i snimili smo to lagano – rekao je on. 

Kada je u pitanju konkretno pomenuta numera, otkrili su nam i okvirno vreme izlaska numere. 

– Datume nismo namerno određivali. Znamo da se u procesu stvaranja albuma uvek nešto pomera. Ono što sada sigurno možemo da kažemo jeste da će to biti jun – rekao je Bore. 

O čemu je još naša koleginica Nina Stamenović razgovarala sa ovim dvojcem možete pogledati u novom klipu na IDJTV Youtube kanalu. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz