Pretraži

„Ponovo se opija, on je pun demona“: Dok Dženifer povlači očajničke poteze, Ben Aflek se vraća starom, poročnom životu

Showbiz
0
dženifer lopez ben aflek uspeh
Foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon vesti o raskidu Dženifer Lopez i Bena Afleka pevačica otkazala turneju kako bi se posvetila porodici, a glumac se vratio starim navikama.

Dženifer Lopez i Ben Aflek ne prestaju da privlače pažnju medija. Naime, nakon spekulacija o razvodu sve oči su uprte u njih. I premda se ni Dženifer ni Aflek još uvek nisu oglasili, sve više detalja upućuje na to da je njihovom odnosu po drugi put došao kraj.

Naime, prvi navodi koji se pojavili u medijima govorili su o sve češćim svađama poznatoga para, a kao dopuna tvrdnjama da u njihovoj vezi ne cvetaju ruže došle su slike i Dženifer i Bena, ni manje ni više, nego bez vereničkog prstenja. Malo nakon toga, do ušiju radoznale javnosti došle su i vesti da par prodaje vilu u kojoj su zajedno živeli.

Foto: BlueLoveImages / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Premda se ni Ben ni Dženifer još uvek nisu oglasili povodom ove situacije, jasno je da njih dvoje, svako na svoj način prolazi kroz ovaj težak period. Naime, Dženifer je otkazala zakazanu turneju „This is Me…Now“, navodeći kako nije u najboljem stanju, premda mnogi sumnjaju da je pravi razlog otkazivanja njena želja da ostane pored porodice i sačuva brak.

Sa druge strane, Ben Aflek je, kako navode strani mediji, odlučio da utehu pronađe u alkoholu.

Naime, prijatelji poznatog glumca otkrivaju kako on veoma teško podnosi raskid od Dženifer Lopez i da pati od „akutne tuge“ dok mu brak propada. Tvrde da je Aflek ili na korak da upadne u zamku poroku ili je već počeo da se opija. On se, inače, decenijama borio sa zavisnošću od alkohola i kockanja.

„Čujem da se opija. On je pun demona – stvarno problematična osoba“, rekao je jedan izvor, dok je drugi insajde dodao sledeće:

„Video sam da mu oči cakle i to je velika briga za sve kojima je stalo do njega“.

Naime, on se u maju preselio u Brentvudu u stanu koji iznajmljuje za 100.000 dolara mesečno i po svemu sudeći on je digao ruke od ove veze.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Razumem da je on već odustao od braka, ali ona tek treba da prihvati istinu o situaciji i misli da bi uz terapiju mogli da uspeju. To je još teže zbog činjenice da se ovde radi o emocijama petoro dece koju imaju. Razloga zašto nije uspelo je mnogo, ali kada izgubite porodicu Dženifer Lopez, izgubili ste i Dženifer Lopez. Njena majka i sestre su protiv njega, Beni Medina takođe.“

Inače, Ben Aflek se ranije borio sa zavisnošću od alkohola. Prvi put je prestao da pije 1997. godine, međutim ovom poroku se vratio 2001. godine, a na rehabilitaciju je išao i 2017. i 2018. godine, i upravo zbog njegove istorije vraćanja ovom poroku, njegovi prijatelji su zabrinuti da bi tako moglo da bude i ovoga puta.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz