Pretraži

,,PONOVO SAM SE VRATIO TOM POZIVU“: Relja Popović o ulozi u seriji i glumačkom pozivu

Showbiz
0
Photo: IDJTV

S obzirom na to da se približavamo kratkoj letnjoj pauzi, odlučili smo da zanimljivim pričama ove nedelje u IDJHOT-u, dodatno učinimo ovo leto vrelijim, a jedan od sagovornika bio nam je i Relja Popović.

Sa Reljom smo porazgovarali na temu glume, kako je nakon brojnih uspeha u svetu iste, dobio ulogu u popularnoj seriji ,,Besa", čije prikazivanje sa nestrpljenjem iščekuje. 

Snimio sam ,,Besu" , završio sam svoju ulogu. Bilo je fenomenalno, ekipa je fenomenalna. Mislim da je taj projekat izvanredan. Tako da sam srećan, da sam baš tu ponovo se vratio tom svetu i tom svom pozivu. Mislim da će serija biti na jesen, oktoba, novembar, kada je završe, a ja je sa nestrpljenjem čekam. Mislim da će biti baš dobra. 

Kako je i sam naveo da potiče iz porodice u kojoj je umetnost jako važna, jasno nam je odakle mu ljubav i prema pevanju i glumi. 

Večeras gledajte emisiju IDJ HOT od 20h, kako bi saznali šta je Relja imao još da kaže na temu glume i da li će se više aktivirati na tom polju, o njegovom oduševljenju što se opet druži sa beogradskom publikom, novim pesmama i spotovima, kao i šta smo još zanimljivo saznali o drugim javnim ličnostima, što do sada niste znali. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IDJTV (@idjtv.official)

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz