Pretraži

PONOVO PROVOCIRA: Jadranka Barjaktarović opet širi mržnju na nastupima

Showbiz
0
Photo: Instagram/jadranka_barjaktarovic_fan

Jadranka je i ovog puta na jednom skupu u Crnoj Gori, u Nikšiću, pevala pesmu Miroslava Škora ,,Sude mi", nakon čega je od ljudi dobila aplauz. Škoro je više puta isticao da je pomenuta numera posvećena Gotovini i svim drugim hrvatskim generalima koji su se u tom trenutku nalazili u Hagu.

  • Pesma za sve naše generale, za Zrinskog, Frankopana, Gupca, za sve koji su na pravdi Boga suđeni u prošlom režimu od Bleiburga do Stepinca i prolećara. Pesma je to i za one pravednike koji su nedužni trunuli u Jasenovcu, za progonjene i suđene kroz istoriju – rekao je Škoro je 2016. za hrvatske medije o pesmi ,,Sude mi".


  • Iako je očigledno da su pesme ,,Sude mi" i ,,Svetinja" o generalu Gotovini, ja sam te pesme posvetio svim hrvatskim generalima. I generalu Blaškiću, Markaču, Čermaku, svim generalima iz BiH koji su i dan danas u Hagu – rekao je pomenuti pevač u jednoj emisiji. 

Ova pesma najpoznata je i po zajedničkom izvođenju Škora i hrvatskog pevača Marka Perkovića Tompsona sa koncerta ,,Milo moje".

Tompson je, inače, takođe poznat po provokacijama Srba i srpskog naroda, a početkom godine na sudu je oslobođen optužbi za uzvikivanje ustaškog pokliča ,,Za dom spremni" u pesmi "Boj na Čavoglave".

Jadranka očigledno ne prestaje da provocira i nakon jednog skandala nastavlja, a njen postupak po mišljenju mnogih izazvao je brojne reakcije Srba.

"Ona opet provocira, ne zna za sramotu", "Strašno, a u Srbiji se proslavila", "Jadranka, sram te bilo", neki su od komentara.

Podsetimo, Jadranki je zabranjen boravak u Srbiji zbog širenja govora mržnje nakon incidenta sa promenjim tekstom pesme "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", a zabranjena je i u nekim srpskim medijima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz