Pretraži

PONOVO NASTAO SKANDAL: Travis Skot odgovorio na optužbe da vara Kajli Džener! (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/kyliejenner

Krajem prošle nedelje Rodžin je još jednom iznela tvrdnje da se viđala sa reperom, i tom prilikom na svojim privatnim Instagram pričama podelila video koji prikazuje repera iz Astrovorld-a na snimanju, što je izazvalo spekulacije da su se sreli.



Trevisa je odlučio da ovog puta ne ćuti, te je na društvenim mrežama demantovao te navode sa namerom da konačno i zauvek zaustavi navode o prevari.

Čudne stvari se dešavaju. Osoba koja nije ni imala pozivnicu objavljuje neke fotografije, priča nešto, tvrdi… Dok ja radim na spotu. Poslednji put ovo ponavljam, da ovu osobu i ne poznajem. Nikada nismo bili zajedno. Tako da, molim vas, prestanite s ovim onlajn igricama i izmišljenim narativima – poručio je on.

Screenshot: Instagram/travisscott

Screenshot: Instagram/travisscott

 

Međutim, Rodžin mu je odgovorila da poseduje dokaze koji govore suprotno:

To što pričaš da me ne poznaješ i da nikad nismo bili zajedno, a jesmo i svi su nas videli… Imam i fotografije, naše zajedničke snimke… Molim vas, gospodine – tvrdila je, pa se dotakla i Dana zaljubljenih kada su se, prema njenim rečima, videli.

Hoćemo da se pravimo i da se nismo videli na Dan zaljubljenih, kada su me svi tražili da ti se vratim jer sam bila izašla? Svaku noć, bre, varaš tu ku*ku, ceo grad zna – šokirala je ona pisanjem.

Na ovo, Travis je samo na kratko pokazao gde je on bio tog dana, uz poruku:

  • Ko nije bio ovde, nije me ni video.

Na tom „storiju", vidi se kako je u kućnoj varijanti proveo ovaj dan, za stolom postavljenim za dvoje.

Podsetimo, sumnje da Travis vara Kajli s Rodžin prvi put su isplivale 2019. godine. Tada, pojavila su se bila i šuškanja da je ona razlog zašto su najmlađa članica Kardašijan-Džener klana i muzičar „na pauzi". Mlada lepotica je to tada demantovala, a i reper je navodno istakao kako „je sve kompletna laž".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz