Pretraži

PONOVO NA METI KRITIKA: Hejli Biber na venčanju u haljini zbog koje mreže bruje (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/haileybieber

Iako je poznata kao jedna od najstilizovanijih zvezda Holivuda, Hejli je ovog puta svojim izborom izazvala pravu buru na društvenim mrežama i pokrenula brojne polemike.



Naime, ona se za ovu priliku odlučila za dugu, belu haljinu, otvorenih leđa i dugih rukava. Hejli je slike ovog autfita okačila na svoj Instagram profil, nakon čega su počeli da se nižu ne tako pozitivni komentari, a cela rasprava se potom prenela i na Tviter.

Ono što je izazvalo komentare jeste boja Hejline haljine. Prema nekim pravilima i bontonu, nije prigodno da se na venčanju pojavite u beloj boji, jer je to boja po kojo bi mlada trebala da bude prepoznatljiva.

"Da li je samo do mene ili je ova haljina prilično bela?", "Nošenje ove boje na nečije venčanje je nepoštovanje mladenaca", "Nema potrebe za ovim na tuđem venčanju", "Zašto bi nosila nešto ovako?", neki su od komentara.

Ipak, neki fanovi su ovaj Hejlin potez protumačili kao Džastinovu krivicu. Hejli se uvek trudi da isprati modni odabir svog supruga, a kako je on na venčanju poneo belu košulju, ovaj njen potez su mnogi pripisali pokušaju da se uklopi sa njim.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz