Pretraži

PONOVO JE KOPIRAJU? Svetska zvezda ponovila stajling Jelene Karleuše (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Jelenine kreacije su godinama unazad budile oprečna mišljenja, ali ono što je sigurno jeste da nijedna njena odevna kombinacija nije prošla nezapaženo. 

Pre dva meseca, Karleuša je ponela šareni Versaće kombinezon koji je mnogima zapao za oko i koji su svi komentarisali, a sada je svetski poznata starleta ponela kombinaciju istog dezena kao i naša pevačica. 



Mala od skandala, kako je mnogi zovu, je u više navrata komentarisala kao je upravo ona mnogima inspiracija za seksi odevne kombinacije, kao i da je mnogi svetski modni stilisti prate na Instagramu, a neretko smo imali prilike i da vidimo da njene objave na Instagramu komentraišu svetski proslavljene ličnosti, o čemu možete čitati OVDE

Ono što ide u prilog Karleuši i tvrdnjama da je trendseterka, potvrdila je sada i rijaliti zvezda Kristin Kvin koja je ponela kombinaciju sa morskim printom, koju je JK nosila još pre 2 meseca.

Inače, Kristin Kvin je zvezda Netflix rijaliti serijala "Selling Sunset", o agentima za nekretnine koji prodaju luksuzne kuće u Los Anđelesu.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz