Pretraži

PONOVO IDE NA SUĐENE: Džoni Dep optužen zbog fizičkog napada

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/The Graham Norton Show

Greg Bruks, menadžer koji je 2018. godine radio na snimanju filma „Grad laži“, tvrdio je da ga je Džoni Dep udario dva puta tokom snimanja.

Naime, Bruks tvrdi da su se posvađali, te da ga je Dep udario dok je bio pod dejstvom alkohola.

Oni su navodno postigli neki dogovor, ali još uvek nisu određeni svi detalji. Poznato je da Dep do kraja avgusta mora da ispuni detalje nagodbe, a u slučaju da to ne uradi, sudski proces će ponovo biti pokrenut.Bruks je u tužbi naveo da je Dep vikao na njega, zatim ga dva puta udario u predelu rebara, pa mu nudio 100.000 dolara da mu uzvrati udarac.

On je ujedno optužio Depa zbog drogiranja na snimanju filma, te je tvrdio da se osećao na alkohol u vreme spomenute svađe. Menadžer tvrdi da dobio otkaz nakon incidenta, jer nije želeo da obeća da neće tužiti glumca.

Nako što je Bruks podigao tužbu, u odbranu Depa stala je Ema Danof koja je na snimanju filma radila kao supervizor scenarija i koja je tvrdila da se spomenuti incident nikada nije dogodio. Ona je sudu podnela overenu izjavu u kojoj je navela da je svedočila svađi do koje je došlo, jer je Bruks vikao na crnkinju beskućnicu i pri tome je vređao na nacionalnoj osnovi. Ema Danof tvrdi da je Dep stao u odbranu napadnute žene, te da je tako došlo do sukoba između njega i menadžera.

Podsetimo, Džoni Dep nedavno je završio suđenje sa Amber Herd, koje je trajalo šest nedelja. On je tužio svoju nekadašnju suprugu za klevetu o porodičnom zlostavljanju koje je ona iznela u članku za "The Washington Post", a porota je donela odluku u njegovu korist.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz