Pretraži

„PONIŽAVAJUĆE.“: Uraganke razočarale fanove zbog nastupa na punoletstvu

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Eurovision Song Contest

Poznato je da se grupa "Hurricane" raspada krajem septembra, zbog čega mnogi komentarišu da ove devojke prihvataju sva mesta gde će nastupati.



Na Tviteru se pojavio snimak koji je izazvao brojne šale i podsmehe na račun pevačica koje su nastupale na proslavi punoletstva jedne devojke.

Dok se slavljenica veselila Sanja, Ksenija i Ivana su đuskale pored nje i pevale svoju pesmu na plejbek.

Devojke su se zbog vatrometa u jednom trenutku našle u vrlo nezgodnoj situaciji. U jednom momentu je, tik do devojaka, puštena "pirotehnička kiša", koja je isprva iznenadila uraganke, ali su ipak nastavile da pevaju i igraju.

  • Mogle su da nastradaju. Sad sam sve video. Nebezbedno skroz. Skoro bez reakcije, devojke su pravi profesionalci. Uplaših se – su bili samo neki od mnogobrojnih komentara.

Fanovi ovih lepotica su prokomentarisali da je njihova odluka da nastupaju na osamnaestim rođendanima ismejavanje njih samih i da trebaju da se ponašaju kao prave zvezde.

 – "Ovo baš nisam očekivao", "Trebale ste da iskoristite mnogo bolje prilike", "Ponižavajuće"– prokomentarisali su fanovi.

Podsećamo, evrovizijska pobednica i srpska pevačica Marija Šerifović prokomentarisala je sve što zna o raspadu grupe "Hurricane" i podržala ih je u nastavku njihovih solo karijera.

– Ispratila sam sve, znam za to. Znam o čemu je reč, ali sam znala za to i pre nego što je postala javna vest. Devojke i menadžment su imali fantastičnu saradnju koliko već godina, a brend će ostati da postoji – istakla je pop pevačica.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz