Pretraži

„POMOGLO MI JE DRUŽENJE SA RASTOM“: Kaskader nakon izlaska iz pritvora otkrio o čemu je sve pričao sa reperom

Showbiz
0
Photo: Instagram/stefanrasta

Kako kaže, Uroš se sada oseća odlično a svoje vreme provedeno u zatvoru iskoristio je kako bi trenirao svaki dan, a pored toga slobodno vreme je provodio i družeći se sa popularnim reperom Stefanom Đurićem Rastom, koji je uhapšen 02. oktobra zbog posedovanja marihuane.

– Odlično se osećam. Trenirao sam svaki dan, a u prekraćivanju vremena mi je pomagalo i druženje sa Rastom. Bili smo cimeri u karantin-hodniku u 30. krilu Centralnog zatvora. Rasta je u sobi 15, a ja sam bio u sobi 12, delilo nas je pet metara. Često smo u šetnji bili zajedno, svaki drugi ili treći dan sa još jednom osobom. Delili smo kantinu i šalili se na svoj i tuđi račun. Nije nam bilo dosadno – započeo je Uroš.



Takođe, kaskader je otkrio da sa reperom ima ozbiljne planove kada je muzika u pitanju, i kada Rasta bude pušten na slobodu realizovaće ih.

– Svima koji su u zatvoru jeste glavna želja da što pre postanu slobodni. Međutim, Rasta i ja smo smišljali pesmu koja će, siguran sam, postati megahit jer su se spojile neverovatne energije i još ću da budem jedan od glavnih aktera u spotu za tu pesmu i izvešću neviđene kaskade – izjavio je Uroš Ćertić za Srpski Telegraf.
 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz