Pretraži

POMIRILI SE: Kim Kardašijan i Kanje Vest se poljubili prvi put u javnosti posle svađa (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Kardašijanka je bila veoma ljuta na Kanjea jer je otkrio njihove intimne porodične stvari u javnosti, posle čega se on njoj javno izvinio na Tviteru, a onda je pisao kako je Kim bila u stanju da ga pošalje u ludnicu i nazvao njenu majku Kris Džener Kris Džong Un.



Kasnije se oglasila Kim i navela kako je Kanje bolestan, jer ima bipolaran poremećaj.

  • Svako ko u svom životu ima ovo ili ima voljenu osobu koja pati od ovoga, zna kako je neverovatno komplikovano i bolno razumeti. Nikada nisam javno govorila o tome kako se to odrazilo na nas kod kuće, jer ja veoma štitim našu decu i Kanje ima pravo na privatnost kada je u pitanju njegovo zdravlje. Ali danas se osećam kao da bih to trebalo da komentarišem zbog stigme i zablude o mentalnom zdravlju – napisala je Kim ranije.

Nakon velike prašine koje su digli iznošenjem svoje privatnosti u javnost, par je pokušao da prevaziđe bračnu krizu odlaskom na odmor sa decom.

Sudeći po novom snimku koji je Kanje objavio odmor im je i te kako prijao. U videu se Kanje ljubi sa Kim, zbog čega su fanovi zaključili da su se na kraju ipak pomirili.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz