Pretraži

POMIRENJE O KOM BRUJI HOLIVUD: Kajli Džener uslikana sa nekadašnjom prijateljicom

Showbiz
0
Instagram

Bile su nerazdvojne godinama, a u jednom trenutku Kajli je čak pozvala Džordin da živi sa njom i njenom ćerkom Stormi. 
Ipak sve se raspalo pre četiri godine, kada je 2019. godine Džordin uradila, za mnoge, neoprostivu stvar



Fanove širom sveta je tada šokirala vest da je Džordin uhvaćena kako razmenjuje nežnosti sa tadašnjim mužem Kajline sestre, Kloi Kardašijan. Džordin i Tristan Tompson uhvaćeni su kako se ljube na jednoj privatnoj žurci. 

Tada je Kajli, ali i cela porodica Kardašijan-Džener prekinula kontakt sa Džordin koja je bezuspešno pokušala da se opravda, pokušavajući da prebaci veći deo krivice na Tristana kome to nije bio prvi put da je uhvaćen u prevari.

Sada, četiri godine nakon incidenta čini se da su bivše drugarice odlučile da izglade odnose. Naime, njih dve su uhvaćene kako napuštaju jedan suši restoran u Los Anđelesu. One su tom prilikom uslikane od strane paparaca, a fotografije su napravile pravu buru na društvenim mrežama.

I dok su pojedini uvereni da je do pomirenja došlo mnogo ranije, te da su njih dve krile svoj odnos, drugi su sigurni da je do izglađivanja odnosa došlo tek sad.

Ni Kajli ni Džordin se nisu oglašavale ovim povodom, a mišljenja fanova su za sada podeljena između toga da je Džordin bilo mnogo bolje bez poznate rijaliti porodice i toga da je Kajli izdala svoju sestru time što se pomirila sa nekadašnjom prijateljicom.

@h0tgirlshit.com -new #kyliejenner and #jordynwoods #friends #paparazzi #new #jenner #kardashians #fy #fyp #foryou #viral ♬ I'll Do It (新版) – 绔子一

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz