Pretraži

„POMERI SE, DA TE NE POLOMIM“: Todorovićevu pokušali da slikaju ispod suknje, ona oštro reagovala

Showbiz
0
Photo: Instagram/milicatodorovicofficial

Naime, kako je Milica rekla, dešavao se da je tokom pevanja iz publike gađaju raznim stvarima.

– Nekada prekinem nastup, nekad ga gađam tim istim predmetom. Možda, dva-tri puta mi se desilo. Mislim da me je jedan dečko gađao paklom cigara, onda ledom su me gađali i jednom me pogodila falaša viskija u koleno – nabrojala je ona.

Photo: Instagram/milicatodorovicofficial

Photo: Instagram/milicatodorovicofficial

 

Nedavno je njena imenjakinja i koleginica, Milica Pavlović doživela incident na nastupu, kada joj je momak iz publike spustio telefon ispod suknje, pokušavajući da joj fotografiše intimnu regiju. Pavlovićeva je zgrabila dečku telefon i bacila ga iza bine.

Todorovićeva je sada otkrila da se i ona susretala sa istim situacijama, a potom je otkrila i kakva je bila njena reakcija:

 Jedan dečko je spustio telefon ispod moje suknje. Prvo sam ga šutnula u ruku, a zatim sam mu rekla: "Pomeri se da te ne polomim sada!" Imam tu dečačku prirodu, volim da se potučem. Na kraju sam mu bacila telefon u publiku. Kad radiš u klubu, kafani, tu ima alkohola. Bogu hvala, nisam imala nekih ozbiljnijih situacija.



Podsećamo, pored neprijatnosti, njoj su se tokom nastupa dešavale i brojne zanimljive situacije, a poslednja od njih je kada je pevala na jednom veselju, a u jednom trenutku joj je gost uzeo mikrofon i nastavio da peva.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz