Pretraži

,,POLOVINA MOJIH KOLEGINICA NASTUPA U GAĆICAMA“: Rada odgovorila na žestoke prozivke

Showbiz
0
Photo: Instagram/radamanojlovic

Rada se osvrnula na negativne komentare, i istakla je da se njene koleginice provokativnije oblače.

– To su naši dvostruki aršini o kojima sam i ranije govorila. Navikla sam na to, ali ne mogu da kažem da me to ne dotiče. Ono što mi zaista nije jasno, a složićete se i vi kao predstavnici medija, polovina mojih koleginica nastupa isključivo u gaćicama, u smislu raznih bodija sa tanga donjim delom – rekla je Rada.

– Vrlo dobro znate na koje koleginice mislim, svi imamo oči. Pritom, ne mislim ništa loše, jer je to svakako scenska garderoba, koju nose i svetske zvezde poput Bijonse, Rijane, Džej Lo, Britni Spirs, Kristine Agilere. O Madoni i Šer koje su to radile davnih 70-ih i 80-ih da i ne pričam – ispričala je pevačica.Pevačica je istakla da je ovakvi komentari pogađaju, jer, kako kaže, polovina njenih koleginica nastupa u gaćicama, a niko ih ne komentariše.

–  Ali zaista počinje da mi smeta činjenica da je moj minić najveći problem i nešto za šta se svi uhvate, kao i gaćice koje kao sevaju, a pritom to nisu obične gaćice nego deo kostima, koji je ušiven sa haljinom kao bodi od istog materijala – objasnila je Manojlovićeva.

– Budimo realni, sevaju vam gole zadnjice i grudi sa svih strana, toliko da će vam oči isterati.Uostalom, ja znam da ljudi koji me vole, vole me zbog onoga što jesam, a ne zbog onoga što oblačim, a ako je kratak minić najviše što može da mi se zameri, onda sam srećna – rekla je Rada za domaće medije.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz