Pretraži

POLJUBAC KOJI JE OBORIO INTERNET: Pomirili se Šon Mendez i Kamila Kabeljo (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/shawnmendes

Ovaj mladi par nikada nije javno pričao o razlogu raskida osim onog koji su naveli u saopštenju, da je ljubav prestala, ali da se i dalje jako poštuju i vole kao prijatelji.



Kamila je nakon raskida prodala kuću u kojoj je živela sa pevačem, a potom mu i posvetila pesmu koja je pobrala simpatije publike.

Šon je takođe napisao pesmu o njihovom raskidu koju je Kamila imala priliku da presluša pre izbacivanja, čime je par još jednom potvrdio da su se rastali u prijateljskim odnosima.

Od raskida koji je razočarao njihove fanove, mnogo se spekulisalo o ljubavnom životu Kamile i Šona.

Nakon povezivanja sa pevačicom i glumicom Sabrinom Karpenter, Šon je nedavno povezivan i sa 51-godišnjom kiropraktičarkom o čemu više možete pročitati ovde.

Kamila je pak uplovila u stabilnu vezu koja je trajala osam meseci sa Ostinom Kevičom. Međutim, par je raskinuo nedavno, pre dva meseca.

Sada se internetom proširila vest i snimak koji je oduševio mnoge. Naime, Kamila i Šon su uhvaćeni kako razmenjuju nežnosti u zagrljaju na popularnom festivalu Koačela. Neko od posetioca festivala je usnimio ovaj mladi par u trenutku poljupca.  Kamila i Šon su viđeni i u društvu prijatelja u barovima koji okružuju festival kako se druže. Fanovi su naizgled oduševljeni ovim razvojem situacije i po komentarima se čini da su sa nestrpljenjem čekali pomirenje ovog para.

@jusst_tiktokss I needed this couple #shawnmendes #camilacabello #foryou#viral#fyp #coachella#news#new#foryou ♬ shameless sped up – AAK | ᗢ

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz