Pretraži

12 miliona pregleda u jednom danu: Poljubac Džene Ortege i Sabrine Karpenter zapalio internet (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/Sabrina Carpenter

Novi spot Sabrine Karpenter za pesmu „Taste“, sa njenog novog albuma „Short n’ Sweet“, pregledan je više od 12 miliona puta u manje od 24 sata i trenutno je prvi na YouTube trending listi u svetu.

U spotu, koji je sniman u stilu horor-komedije, a u kom glumi zvezda serije „Wednesday“, Džena Ortega. ima puno oružja i krvi, ali najviše pažnje privukla je scena poljupca Sabrine i Džene.

Sabrina peva, „You’ll just have to taste me when he’s kissin’ you“, što na srpskom znači „osetićeš i mene dok te on ljubi“, a plavuša i crnka su ovu frazu doslovno prikazale kroz scenu poljupca.

Spot ima srećan kraj za njih dve, ali manje srećan za muškarca u njemu. Da vam ne otkrivamo previše, pogledajte ga sami…

Spot, koji su mnogi nazvali gotovo filmskim, režirao je Dejv Mejers, a neki delovi podsećaju na filmove Kventina Tarantina, ali i na starije klasike poput Hičkokovog „Psiha“.

„Short n’ Sweet“ je šesti studijski album Sabrine, a njen žestoki spot za „Taste“ dolazi samo nekoliko dana nakon što je otkriveno da je raskinula sa glumcem Berijem Keganom, koji je nastupao u njenom spotu za pesmu „Please Please Please“.

Trenutno je Sabrina jedna od najpopularnijih pevačica nove generacije. Popularnosti je doprinosila i Tejlor Svift, koja je izabrala upravo Sabrinu da je prati na turneji „Eras“.

Nakon glumačkog debija 2011. godine, Sabrina je dobila glavnu ulogu u seriji Disney Channel-a „Girl Meets World“ (spin-off popularne serije „Boy Meets World“). Nakon toga i drugih nastupa u Disneyjevim serijama i projektima, Sabrina je ušla u svet muzike, prateći stope Disneyjevih legendi poput Majli Sajrus i Selene Gomez. Inače, Sabrina je nećaka nagrađivane glumice Nensni Cartrajt, koja je poznata i po tome što je davala glas Bartu Simpsonu.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz