Pretraži

POLAKO, ALI SIGURNO: Poznata manekenka drastično izgubila fanove zbog ovog poteza

Showbiz
0
Photo: Instagram/haileybieber

Neminovno je da se potezi javnih ličnosti duplo više kritikuju i posmatraju, ali čini se da su u poslednje vreme oni koji su konstantno pod lupom polako gube strpljenje, jer su incidenti sve češći. 

Tako je bilo i ovaj put. Jedna od plaćenijih manekenki na svetu, Hejli Biber, je u okršaju sa paparacima okarakterisana kao, u najamnju ruku, nekulturna osoba.  Iako su stalno na meti paparaca, logično je da nisu uvek raspoloženi za medije, međutim ovaj njen potez je sve iznenadio. 


 

Na društvenim mrežama je nastao popriličan broj negativnih komentara zbog fotografija na kojima je pomenuta manekenka. 

Ipak, da su se njeni fanovi smanjili govori činjenica da su se u komentarima našli i oni koji inače podržavaju i vole popularnu manekenku i koji pomno prate svaki njen korak, dok kada je u pitanju ova situacija to nije bio slučaj. 

Ona je uslikana u Los Anđelesu dok šeta ulicom sa zaštitnom maskom na licu, a kada je ugledala fotoreportere koji svoj posao obavljaju po propisima na javnoj površini, manekenka je visoko podigla srednji prst, što su oni brže-bolje zabeležili.

Pratioci, fanovi, mediji i javnost osudili su ovaj potez navodeći da je nepristojan, kao i da ovo nije način da se manekenka obračuna sa sedmom silom. Ipak, oni najverniji, krivicu prepisuju isključivo fotografima, ali za to nemaju argumente.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz