Pretraži

Pokušavaju da prikriju istinu, a ovi detalji ih odaju: Dženifer i Ben zajedno u javnosti u jeku spekulacija o razvodu, svi komentarišu samo JEDNO (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
1
Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svetski mediji ne prestaju da bruje o razvodu Dženifer Lopez i Bena Afleka.

Glasine o razvodu slavnog para počele su da kruže nakon što su nekoliko puta u javnosti uhvćeni u svađi, dok Ben redovno na fotografijama deluje pomalo ljuto i potišteno, a ove navode dodatno su podgrejale i fotografije na kojima se vidi da slavni supružnici više ne nose venčano prstenje.

Šuškanja su se nastavila ovog meseca kada se Džej Lo na „Met Gali“ pojavila sama. Nakon toga je bez svog supruga bila na još nekoliko događaja, a supružnici su sada konačno viđeni zajedno u javnosti.

Foto: Marleen Moise / Getty images / Profimedia

Naime, Dženifer i Ben snimljeni su kada su se uputili na proslavu diplomiranja Benove osamnaestogodišnje ćerke Vajolet, koju je dobio u braku sa bivšom suprugom Dženifer Garner.

Iako su se držali za ruke, više je nego očigledno da nimalo nisu izgledali srećno. Naprotiv, oboje su imali namršteni izraz lica dok su razgovarali na ulici, a zajedničko pojavljivanje slavnih supružnika u javnosti mnogi su protumačili kao „bezuspešne pokušaje da prikriju pravu istinu o odnosu“, koji je po svemu sudeći, sve, samo ne dobar.

Samo dan kasnije, par je snimljen kako odlazi sa košarkaške utakmice Benovog sina iz prethodnog braka, Semjuela, i upućuje se ka restoranu. I ovog puta trudili su se da pokažu kako je u njihovom braku sve u savršenom redu, međutim, čini se da javnost ni ovog puta nije poverovala, već su ponovo u najvećem broju bili komentari koji govore o tome da je „neraspoloženje više nego očigledno“, kao i da se vidi da među njima „nema hemije“.

Foto: BlueLoveImages / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, Ben i Dženifer bili su vereni pre više od 20 godina, a onda su u novembru 2022. godine potvrdili da su se verili nakon što su dve decenije bili razdvojeni. Oboje su s drugima dobili decu i izgradili porodicu, ali onda su odlučili da im je ipak suđeno da budu zajedno.

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz