Pretraži

POKUŠALA I SAMOUBISTVO: Najpopularnija britanska ženska grupa ostala bez jedne članice

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ littlemix

Najpopularniju grupu koja dolazi iz Velike Britanije, mnogi su zvali naslednicama ,,Spice girls", a fanovi su ostali šokirani kada su od jedne članice čuli da ih zauvek napušta. 

Ovo su potvrdile preostale tri članice benda, koje su na svom zvaničnom Instagram nalogu podelile oproštajno pismo upućeno fanovima. 

– Nakon sjajnih zajedničkih 9 godina, Džesi je odlučila da napusti Little Mix. Ovo je neverovatno tužan trenutak za nas, ali u potpunosti je podržavamo. Veoma je volimo i slažemo se da je bitno da uradi ono što je najbolje za nju i njenu dobrobit i psihičko zdravlje. Znamo da će mnogi biti uznemireni ovim vestima. Volimo vas i zahvalne smo vam na poverenju i kontiuniranoj podršci. Radujemo se što ćemo vas videti na turneji – navele su preostale tri devojke koje su potvrdile da će nastaviti kao trojac. 

Nedugo nakon ovoga, oglasila se i sama Džesi, koja se osvrnula na uspehe koje je ređala sa ovom grupom, ali i iskoristila trenutak da se zahvali svojim dugogodišnjim koleginicama sa kojima je bila i u dobru i zlu. 

– Istina je da to što sam u bendu u poslednje vreme značajno uticalo na moje psihičko zdravlje. Teško mi je bilo da podnesem pritisak toga što sam u ženskoj grupi i pritisak da moram da ispunim očekivanja. U životu dođe vreme kada moramo da brinemo o sebi, da učinimo sebe srećnima i sada je trenutak da to uradim. Nakon mnogo razmišljanja, teška srca, saopštavam da napuštam Little Mix. Moram da provedem vreme sa ljudima koje volim, radeći stvari koje me čine srećnom. Spremna sam da započnem novo poglavlje u životu – nisam sigurna kako će to izgledati, ali nadam se da ćete biti tu da me podržite. Najviše od svega želim da kažem hvala Džejd, Peri i Lej-Ana koje su deo nekih nezaboravnih uspomena. Nadam se da ćete nastaviti da ispunjavate svoje snove i nastavite da pravite muziku koju ljudi vole – završila je Džesi. 

Iako su nedavno ove četiri devojke objavile novi studijski album ,,Konfeti", koji je izašao 6. novembra, pevačica ga uopšte nije promovisala: od 31. oktobra nije je bilo na društvenim mrežama, niti u javnosti. Nije se pojavila u finalu emisije Little Mix: The Search, na dodeli MTV evropskih muzičkih nagrada, koje je trebalo da vodi zajedno sa ostalim članicama grupe i nije imala nijedno televizijsko pojavljivanje.

Za celu ovu situaciju su krivi "internet trolovi" koju su je od samog starta njene karijere maltretirali i narušavali njeno mentalno zdravlje, a Džesi je uskoro postala opsednuta čitanjem komentara.

– Ustala bih, otišla na twitter, pokušala da nađem najgore stvari koje bih mogla da pročitam. Debela Jesy, ružna Jesya onda bih gledala šta sam našla. Nekad nisam ni kucala epitete, samo bih ukucala "Jesy" i čitala sve te užasne stvari. Svi su mi rekli da treba da ignorišem, ali nisam mogla, bila sam zavisna – ispričala je ona jednom prilikom. 

Trolovanje na internetu ju je dovodilo i do pokušaja samoubistva, koje na nju nije ostavio nikakav fizički trag. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz