Pretraži

POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Emli Ratajkovski u drugom stanju (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/emrata

Jedna od popularnijih manekenki na svetu Emili Ratajkovski i njen suprug, producent Sebastijan Bera Meklarda očekuju svoje prvo dete.

Emili je ovu ekskluzivu dala magazinu "Vogue", a snimila je i video na kojem je beležila promene tokom trudnoće, dok u jednom od kardova pozira skroz gola, intimne delove pokrivajući rukom i ističući stomačić koji se nazire.

Manekenka je u autorskom tekstu za pomenuti magazin istakla da ne želi da zna pol bebe, pa je isprepričala jednu šaljivu situaciju – šta ona i njen suprug kažu kada ih pitaju da li više žele devojčicu ili dečaka.

  • Kada suprug i ja kažemo prijateljima da sam trudna, prvo pitanje nakon: "Čestitamo" je gotovo uvek: "Znate li šta želite?". Volimo da odgovorimo da pol nećemo znati dok naše dete ne napuni 18 godina i da će nas o tome obavestiti tada – napisala je Emili.

Manekenka je istakla i da je kao mala zamišljala da ima devojčicu, manju verziju sebe, ali da je sada shvatila da zapravo nikada nije razmišljala o mogućnosti da ima sina.

– Setila sam se kako sam se kao dete igrala, držala lutke i slikala se sa zamišljenim budućim najboljim prijateljem – manjom verzijom mene – napisala je Emili u autorskom tekstu.

  • Ovo je čudesan i zastrašujući koncept, koji nas čini bespomoćnima i poniženima. Sviđa mi se ideja da svom detetu namećem što manje rodnih stereotipa… Kako se moje telo menja na bizarne i nepoznate načine, utešno je dobijanje bilo kakvih informacija koje mogu učiniti da ono što dolazi osećam stvarnijim – napisala je manekenka.

Video možete pogledati OVDE.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz