Pretraži

POKAZALA STOMAK: Rijana je trudna! (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/ririgalbadd

Par je tokom vikenda fotografisan u Njujorku, gde je Rijana pokazala stomak dok je nosila dugu ružičastu jaknu. Njena odeća bila je otkopčana na dnu i tako je otkrila svoj zaobljeni stomak preko koga je imala zlatni krst sa šarenim draguljima.

Na jednoj od fotografija, snimljenih u Harlemu, rodnom gradu A$AP Rokija, reper ljubi buduću mamu u čelo dok uživaju u šetnji po snegu.

Još u maju, A$AP Roki je progovorio o svojoj romansi sa Rijanom, nazvavši je ,,ljubavlju njegovog života".

Što se tiče očinstva, A$AP Roki (33) je rekao da je osnivanje porodice ,,njegova sudbina, apsolutno“. Kako je rekao u to vreme ,,misli da bi bio neverovatan, neverovatno neverovatan tata".

Izvor je potvrdio za "People" u novembru 2020. da su se Rijana i A$AP Roki zabavljali nakon godina prijateljstva. Par je izazvao glasine o romansi otkako se Rijana rastala od svog dečka, milijardera Hasana Jamela, u januaru 2020. Tog jula je predstavila A$AP Rockija u svojoj kampanji Fenti Skin, a dvojac je dao nekoliko zajedničkih intervjua kako bi promovisao saradnju.



Rijana je ranije govorila o planiranju porodice rekavši britanskom Vogue-u u martu 2020. da ,,shvata da je život zaista kratak“ i  da je pronašla novi pristup životu bez besmislica.

„Nemaš mnogo vremena da tolerišeš s—-, znaš? Toliko toga stavljaš na tanjir. Kada si preopterećen, moraš da počneš da sečeš stvari. A ja sam previše opterećena“, rekla je tada.

,,Ono što se sada dešava je da se vraćam na crno-belo. Moja siva zona se gasi" – dodala je.

„Znam da ću želeti da živim drugačije“, istakla je, rekavši da u narednih 10 godina vidi da će imati „troje ili četvoro“ dece, bez obzira da li ima partnera ili ne.

„Osećam da me društvo tera da se osećam kao: 'Oh, pogrešili ste…' Oni vas umanjuju kao majku ako u životima vaše dece nema tate", rekla je Rijana. ,,Ali jedina stvar koja je bitna je sreća; to je jedini zdrav odnos između roditelja i deteta. To je jedina stvar koja može zaista da odgaja dete, je ljubav."

Screenshot: Instagram/ririgalbadd

Screenshot: Instagram/ririgalbadd

 

Screenshot: Instagram/ririgalbadd

Screenshot: Instagram/ririgalbadd

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz