Pretraži

POKAZALA SINA: Kloi Kardašijan podelila sliku sa decom, mlađeg naslednika retko viđamo (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/khloekardashian

Kloi, kao i većina pripadnika popularne rijaliti porodice Kardašijan-Džener, izbegava pokazivanje dece i deljenje njihovih slika u ranom dobu, te je ona do sada naslednika pokazala na samo nekoliko fotografija ne izlažući ga još uvek javnosti u toliko meri.



Međutim, proteklog vikenda njena sestra Kim Kardašijan je organizovala rođendansku proslavu svom najmlađem sinu Psalmu. Tema su bili vatrogasci, a Kloi je tom prilikom podelila preslatke slike sa ćerkom Tru i sinom, koje možete pogledati OVDE.

Malenog dečaka možemo videti iz profila, sa vatrogasnim šlemom na glavi. Usledili su brojni pozitivni komentari na račun ove male porodice, a glavna zvezda slike svakako je sin poznate zvezde i proslavljenog košarkaša.

Ono što je još interesantno jeste da Kloi i Tristan još uvek nisu otkrili ime koje će nositi njihov sin. To je bila jedna od glavnih tema na mrežama poslednjih meseci, te su mnogi fanovi pokušavali da zaključe na osnovu slika sa praznika i proslava koje Kardašijanovi dele, koje je to ime za koje se Kloi odlučila.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz