Pretraži

POKAZALA HUMANOST: Zbog ovog gesta se dive Sari Jo

Showbiz
0
Photo: Instagram/sarajoofficial

Sara se ošišala na paž, a njena nova frizura pobrala je brojne komplimente.Još više pozitivnih reakcija usledilo je kada je Sara otkrila da je kosu donirala, te pozvala i druge da to učine.

Pevačica je naglasila i da je nedavno prošla kroz turbulentnu životnu fazu, te da je novom frizurom želela da označi novo životno poglavlje, ali i da učini dobro delo.

  • Promene su oduvek uticale oslobađajuće na mene. Uz njih sam lakše stavljala tačku, išla dalje, donosila odluke, dobijala vetar u leđa, menjala perspektivu na raznorazne životne situacije, osećala se sigurnije i samouverenije. Svaku vizuelnu promenu sam volela da ispratim prvenstveno sa onom u sebi samoj. A kako je iza mene jedna od najhaotičnijih i najsadržajnijih faza u mom životu, na ovaj način sam htela da obeležim novo poglavlje. Najvažnije od svega, podsetila bih vas da, ako planirate ili razmišljate o sličnom “poduhvatu”, vašu kosu možete da donirate za izradu perika za žene obolele od raka dojke – što će vašu promenu učiniti još lepšom i posebnijom – istakla je Sara.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz