Pretraži

„POKAZAĆU VAM KOLIKO STE TRULE MUŠMULE“: Rada Manojlović oštro komentarisala nove osude

Showbiz
0
Photo: Instagram/radamanojlovic

Rada Manojlović je poznata po tome da deli svoje stavove sa publikom i ne krije neke pojedinosti svog života.Ona je najpre pokrenula lavinu komentara nakon što je poredila svoj stajling sa svetskom zvezdom sa dodele Oskara, te je oštro reagovala i na tvrdnje kako je homofobična.

– Izvući ću vam ja na površinu sav taj vaš lažni "body positivity", koji važi samo kada ste vi u pitanju i kada vama neko kaže nešto što vas vređa; tada "nećemo da bodišejmujemo, prihvatimo različitosti, mir, tolerancija" i tako dalje; ali zato kad sam ja u pitanju onda može kofa g. po glavi; od kose, nosa, zuba, stajlinga, celulita, nogu, krivih, ovakvih, onakvih, porekla i svega ostalog. E pa neće da može. Da ne pričam komentare sa kim sam u vezi, a tek da se ne vraćam na zlostavljanje Milana Stankovića zbog različitosti, koji je i tada i sada bio ispred svog vremena. Pokazaću vam koliko ste trule mušmule. Samo nemojte vi meni o "toleranciji" i diskriminaciji. Nemojte. Veoma smo mi osetili tu vašu toleranciju kroz prethodnih 15 godina… Posvećeno određenoj grupi ljudi, molim da se ne pronalaze normalni i kulturni; ne odnosi se na vas – napisala je ona.

Ovo nije prvi put da Rada iznosi svoje stavove i da bude na meti komentara, a po svemu sudeći, sigurno nije ni poslednji.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz