Pretraži

„POJEDINI SU MISLILI DA SAM AROGANTNA“: Anastasija o svom karakteru i humoru (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Mlada pevačica je tokom šoua izbacila pesmu "Hot sauce" koja je postala pravi letnji hit i za koju, prema njenim rečima, dobija pregršt pohvala.



Ono što je poznato je da se Spasevska u takmičenje vratila nakon što je jedan učesnik diskvalifikovan, zbog čega je, ističe ona, osećala dodatni pritisak, te nije mogla da se skroz opusti i prikaže sebe kakva zaista jeste.

Pri tome, ona misli na svoj sarkastični humor koji je kandidatima i te kako poznat, a zbog čega je povremeno delovala arogantno.

Kao što sam i ranije rekla, nas je petnaestoro, svi imamo različite karaktere, pa sa nekima mogu do kraja da se šalim, ali pred nekima ne mogu sve šale da iznosim, jer se neko i uvredi. Ja se više šalim na svoj račun – rekla je Anastasija i dodala:

Mislim da me kandidati gotive, sa svima imam fer i korektnu komunikaciju. Možda su pojedini mislili da sam arogantna, ljudi imaju taj osećaj na prvu kad me upoznaju…Primetila sam u nekim situacijama da možda pojedini takmičari nemaju uvek pozitivnu reakciju, ali to sam ja, vremenom su me upoznali, shvatili da nisam takva i sada se dobro slažemo – objasnila je ona.

Celu emisiju možete pogledati u novom izdanju emisije IDJShow Specijal:


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz