Pretraži

„POJEDINE JE AMNINA POBEDA POGODILA“: Petar i Amna o učešću u IDJShow-u i slaganju sa kandidatima (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Oni su najpre dobili pitanje da li smatraju da su njihovi plasmani zasluženi, u čemu su se oboje složili da jesu.



– Mislim da ko god da je pobdo bilo bi zasluženo, jer smo svi mi borili ponaosob i dali sve od sebe – poručila je Amna, a Petar se nadovezao:

Moje mišljenje je da je Amnina pobeda zaslužena, s obzirom na to da je u svakom nastupu bila odlična. Svi smo imali barem po jedan kiks, ona nije – istakao je Petar.

Kada su u pitanju IDJCouch-evi Teodora Džehverović, Darko Dimitrov i Relja Popović, oni su se tokom šoua trudili da kandidate usmere na pravi put, ali ponekad su, smatra Petar, znali i da budu strogi, posebno Teodora.

Što se tiče mog prvog solo nastupa, kada se birao top 12, Darko ii Relja nisu bili toliko strogi i naravno svo troje su nam davali dobre savete. Meni je Teodora ipak bila stroga – naveo je Aničić koji je u muškoj grupi 4YU.

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

 

Kao što je poznato, Alajbegovićeva je u prvoj sezoni našeg takmičenja odnela prvo mesto i ujedno osvojila IDJCoin, glavnu nagradu koja vredi više od 100.000 evra. To je, smatra ona pojedine povredilo:

Širok je audidatorijum, sigirno postoji neko kome se to nije svidelo. Nekad mi kandidati kažu da ja šta god da snimim, to će se slušati…mislim da nije baš tako – objasnila je ona.

Sa druga strane Petar smatra da nikog od kandidata nije pogodila njena pobeda, ali da svakako postoje ljudi koji su navijali za druge učesnike.

Da li su Amna i Petar jedno drugome nešto zamerili, da li bi nekad odali međusobne tajne, kako se slažu sa drugim kandidatma i zbog čega su se razočarali u pojedine učesnike saznajte u novoj epizodi emisije "Quiz":

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz