Pretraži

„Pojavile su se iskre, leptirići, sve je bilo spontatno…“ MC Stojan i Zorana Mićanović iskreno o počecima veze i odnosu nakon raskida

Showbiz
0
Photo: M.M./ATAImages

Poznati pevači i bivši par, MC Stojan i Zorana Mićanovič prvi put su zajedno pričali o prekidu veze, pa priznali u kakvom su odnosu ostali nakon raskida, kao i kako je sve počelo.

Kratka, ali turbulentna veze između pevača MC Stojana i njegove 22 godine mlađe koleginice Zorane Mićanović česta je tema medija čak i nakon njihovog raskida.

Premda je njihova veza nije dugo trajala, javnost je ispratila sva dešavanja između dva pevača, kao i njihov iznenadni prekid koji je usledio nakon jednog snimka koji je izvođač objavio sa jednog putovanja.

I mada je od njihovog raskida prošlo nešto više od mesec i po dana, par koji je svojevremeno snimio duet pre nekoliko dana je nastupao na crnogorskom primorju. Oni su oduševili publiku sjajnom energijom, a onda su i progovorili o tome u kakvom su odnosu ostali nakon raskida.

„Mi smo ostali u super odnosima. Ljubav svakako ostavi trag, ali smatram da smo u istoj kući, bavimo se istim poslom, kolege smo, ne treba da ne pričamo“, rekla je Zorana, na šta je MC Stojan dodao:

„Umemo da razdvojimo poslovno i privatno. Imamo nastup u Budvi, pa smo se iz tog razloga sastali, a i nisam je video dugo, tako da sam je se uželeo. Nismo se videli mesec – mesec i po dana sigurno, od njenog rođendana. Bilo je treme kada sam čuo da stiže, nisam je video dugo – rekao je reper, što je i Zorana potvrdila.

zorana mićanović mc stojan
Foto: Youtube printscreen/MC STOJAN

Kako su imali zajednički nastup, a nisu se dugo videli, otkrili su da li su se pripremali za njega.

„Imali smo zajednički na mom rođendanu, probali smo kako bi to izgledalo, super je. Imaćemo tonsku probu.“

Kako mnogi sumnjaju da se ljubav između njih rodila tokom snimanja zajedničkog dueta, oni su sada otkrili da li su varnice postojale i pre toga.

„Malo pre toga, dok smo snimali pesmu, provodili smo vreme u studiju… Iskre neke, leptirići u stomaku su se pojavili“, priznao je Stojan, te nam je otkrio ko je načinio prvi korak.

„Sve je bilo spontano, s moje strane više, ona se malo tu nećkala.“

S obzirom da su na moru, oni su otkrili da li pored posla nalaze vremena i da se opuste i da uživaju u morskim čarima.

„Ja iskreno i nemam vremena za odmor. Vidi se, pošto sam mnogo bela, ja i ne izlazim, samo radim, hotel – bina – kuća, odem samo da uzmem stvari. Nemam ni vremena da negde odem da se odmorim, a jako mi je to potrebno. Ne znam za Stojana, pošto on ipak sebi napravi vremena za odmor“, rekla je pevačica, na šta se pevač nadovezao.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Moram, ja sam zaslužio posle sedamnaest godina. Ali tačno znam kako je njoj, previše nastupa. Po meni previše i zamara glas i to…“, rekao je on.

Na to se Zorana nadovezala, pa priznala da je imala problema sa glasom, ali da je sve lakše kada imaš uz tebe ljude koji te bodre.

„Znači podrška, sve što se desi loše, a kada su ljudi tu uz tebe da te bodre i da te podržavaju, onda osećaš da imaš ljubav i pažnju od drugih. Bilo dosta kolega, odgovarali su na storije.“

Istakla je da je imala Stojanovu podršku, a njega su optuživali da je bio glavni krivac što ona ne nastupa mesec dana, jer su domaći mediji navodili „da je u depresiji zbog njihovog raskida“, kom je prethodio njegov tadašnji stori sa Kipra, gde se nalazio u okruženju drugih devojaka.

„Da, izašlo je u novinama da je ona u depresiji, a to nema veze sa istinom. Ona je imala edem, što znači da se preforsirala se i morala je da odmara grlo“, istakao je on za „Telegraf“.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz