Pretraži

POGLEDAJTE SPISAK PESAMA: Preostalih šest takmičara predstavljaju spotove u nedelju

News
0
Photo: IDJ

Kandidati su do pre dve nedelje nastupali sa tuđim pesmama, a pretodne nedelje grupa 4YU, Ljupka Arsovska, Ermina Hajdarević, Mahrina i Stefan Shy predstavili su svoje spotove.Njihove numere su dan kasnije, u ponedeljak, osvanule i na platformi Jutjub, a već u prvih nekoliko minuta sakupili su veliki broj pregleda, većina je ušla i u trending, dok se komentari sa rečima pohvale i dalje nižu ispod tih snimaka.

Sada, kako je najavljeno, u nedelju od 20 sati na IDJTV kanalu i IDJVideos.TV jutjub kanalu preostalih šest takmičara će prvi put, zajedno sa IDJCouch-evima poslušati pesme na kojima su radli, a potom će žiri izneti svoje mišljenje o njihovim muzičkim prvencima.

Tako, ove nedelje publika će imati prilike da vidi šta su to za ovako kratko vreme uspeli da urade ovi učesnici sa svojim pesmama:

Emel Franca – "Gdje je"

Natalie Balmix – "Lomi me"

Luka Mudrinić Wajz – "Do kraja"

Đorđe Ćulafić Džordži – "Loš sam ti ja"

Anastasija Spasevska – "Hot sauce"

Amna Alajbegović – "Lagana"

Inače, nedelju nakon toga, 12. juna očekuje se veliko finale šoua, kada će se birati pobednik takmičenja. Glavna nagrada je virtuelna valuta IDJCoin, koja u ovom trenutku ima vrednost od 59.871 evro, što pobednik može zameniti za nove pesme, spotove ili prisustvo u medijima.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News