Pretraži

Pogledajte prvu epizodu IDJShow-a

News
0
Photo: IDJ/Milena Popović

Ono što je posebno značajno jeste da Teodorina odluka nije finalna, te publika može da utiče na njeno mišljenje, tako što će joj pisati ko im je favorit i koga bi voleli da gledaju nakon audicija, kada zvanično krene najveća regionalna trka talenata.

Celu emisiju možete pogledati na linku: https://youtu.be/PnaC-Tf8D7g 

Photo: IDJ/Marija Timotijević

Photo: IDJ/Marija Timotijević

 

U narednom periodu biće još dve epizode audicije sa novim kandidatima. Sledeće nedelje u 20 časova na Teodorinom mestu naći će se Relja Popović sa svojim saradnicima Đorđem Đorđevićem (8nula8) Ivanom Obradovićem (therealeevke), dok će IDJCoah poslednje audicije biti Darko Dimitrov.

Od ukupnog broja kandidata koji će se pojaviti na tri audicije bira se njih 24, koji će imati samo jednu priliku da se pokažu, te da ih mentori odaberu i da nastupe na velikoj sceni. Od 24 kandidata izabranih na tri audicije, Teodora, Relja i Darko radiće samo sa njih 12.

Photo: IDJ/Milena Popović

Photo: IDJ/Milena Popović

 

Kroz emisije, odnosno takmičarski deo, pa do kraja sezone, kandidati će dobijati razne muzičke zadatke. Ono što se posebno ističe i što odvaja IDJShow od drugih muzičkih takmičenja jeste da kandidati dobijaju svoju pesmu, spot, čak i duet sa poznatim izvođačem – dakle karijeru pre finala serijala! U njihove karijere će u pesmama, sekundama na televiziji i spotovima, biti uloženo milion evra, dok će imati određeni budžet na mesečnom nivou koji će uz pomoć svojih saradnika koristiti u marketinške i produkcione svrhe.

Učesnici će kroz ovaj Show raditi na kreiranju zvezdanog puta i to u konceptu takmičenja koji na ovim prostorima do sada još uvek nije viđen. Pored muzike, razvijaće i svoje digitalne platforme, a samim tim dobiti i priliku da od mikro- influensera steknu titulu velike zvezde na javnoj muzičkoj i influenserskoj sceni.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News