Pretraži

„Podneću tužbu policiji“: Mahrina otkrila kroz kakav horor prolazi mesecima, pa se javno obratila svom PROGONITELJU (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: M.K./ATAImages

Popularna pevačica Marina Cvetković, poznatija kao Mahrina, oglasila se na društvenim mrežama i uputila javnu poruku osobi koja je ne ostavlja na miru već mesecima.

Pored svoje pevačke karijere koja ide uzlaznom putanjom drugoplasirana finalistkinja IDJShow-a, Mahrina, popularna je i na društvenim mrežama zahvaljujući svom specifičnom smislu za humor i klipovima koje njeni fanovi obožavaju.

@mahrinayeOtp oko 100 krastavaca

♬ original sound – mahrinaye

Iako je do sada nekoliko puta bila deo drama na mrežama, kako sa kolegama, tako i sa drugim influenserima, od kojih su neke bile prave, dok su druge pak nastajale zbog zanimljivog kontenta, čini se da je ovog puta situacija nešto ozbiljnija.

Mlada pevačica se, naime, sada oglasila na svom TikToku i obratila nepoznatoj osobi koja je, kako je Mahrina, istakla proganja već mesecima.

„Ovaj TikTok video posvećen je devojci koja mi šalje poruke već duže vreme i uznemirava mene i moju porodicu na najgori mogući način. Blokiraš me svaki put kada želim da ti kažem nešto, ali želim da znaš da moji advokati rade na tužbi koju ću podneti policiji protiv tebe i doći će do tvoje lokacije čim pre. Otišla si predaleko i nadam se da je ovo kraj“, rekla je pevačica.

@mahrinaye!!!♬ original sound – mahrinaye

Ona se u klipu obratila ovoj osobi na engleskom jeziku, te nije poznato da li se uopšte radi o nekome sa našeg govornog područja.

Njen video je brzo privukao pažnju njenih fanova koji su joj pružili podršku i istakli da se nadaju da će osoba uskoro biti uhvaćena.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz