Pretraži

PODIŽU VEZU NA VIŠI NIVO: Darko Lazić planira da se venča sa koleginicom?

Showbiz
0
darko lazić barbara bobak
Photo: Instagram/ darkolazicofficial

Iako je pevač u početku izbegavao da otkriva detalje iz svog života i veze sa Barbarom, posle nekog vremena je počeo da objavljuje njihove zajedničke fotografije sa raznih dešavanja, na koja ide sa svojom devojkom.

Kako pišu domaći mediji, Lazić navodno planira da vezu sa Barbarom podigne na viši nivo.



  • Darko uživa kao nikad, skroz se opustio sa Barbarom i jako mu godi vreme koje provode zajedno. Iako nije planirao da tako brzo otpočnu ozbiljniju vezu, sve se nekako spontano dogodilo, brzo su "kliknuli", te su sada nerazdvojni. Kod Barbare mu se najviše dopada što ima sličan karakter kao on, stalno se nešto šale, voli da se provodi i ne brani mu ništa. Zato se brzo zaljubio i nije nemoguće da uskoro stanu na "ludi kamen" – rekao je izvor za Blic koji je blizak sa Lazićem i dodao:

  • S obzirom na to da su ovog leta oboje imali posla, te su češće bili razdvojeni, odlučili su da slobodno vreme provode uvek zajedno, te obično Darko boravi kod Barbare u stanu. Zajednički život im za sada ide od ruke, te se sve češće šale na račun toga kako će svoju ljubav ozakoniti i pravno. Darku posebno prija što Barbara razume pevački posao, te mu ne dosađuje i ne ljubomoriše kada su razdvojeni.

Podsetimo, Bobakova je bila u sukobu sa Darkovom bivšom izabranicom Marinom Gagić zbog Barbarine izjave da je Aleksej već zove mama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz