Pretraži

,,PODIGLA SAM KREDIT ZA ALBUM“: Milica Pavlović iskreno o poteškoćama na početku karijere

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Milica je na početku otkrila našoj voditeljki Danici Nikolić kako je kao tinejdžerka gledala na muziku i scenu.

– Ja muziku nisam videla kroz zaradu. Znači muzika, ta scena i sve što sam tv-u gledala, druge izvođače, njihove spotove i koreografije. Uvek sam obraćala pažnju na to ko se koliko trudi, ko koliko daje publici – istakla je ona i priznala kada se kod nje pojavila želja za bavljenje javnim poslom.

– Sećam se kada sam gledala neke izvođače, da li strane ili naše, stalno sam stajala ispred tv-a, kao i mnogi, i govorila "kako stane ovako, zašto se ne okrene, zašto ne uradi ovo, ja bih to tako". I tu sam videla neku svoju želju. U osnovnoj školi nastavnik muzičkog mi je stalno govorio na časovima i horskim aktivnostima koje smo imali: "Ti jesi alt 2 u ovom momentu, ali ti si neko za veliku scenu. Ti prosto imaš to u sebi." – prisetila se Milica.

Pavlovićeva je naglasila da je ona bila željna znanja, ali i toga da prezentuje svoje energiju publici i da je oni osete.

– To mi je bilo primarnije od novca – kazala je i osvrnula se na sadašnjost i ulaganja u karijeru.



– Naravno da danas i te kako smatram da za način na koji se ja bavim ovim poslom, ako želiš da se baviš ozbiljnije, zaista moraš da imaš ozbiljan novac da uložiš u ovo. Kada sam zacrtala sve svoje ciljeve i izazivala sebe posle fenomenalnog uspeha albuma "Boginja", nastavila sam sa ulaganjima duplo više. Čak sam i prešla onaj momenat koliko sam planirala. I za treći studijski album "Zauvek" podigla kredit da bih ga završila. Da bi spotovi bili onakvi kakve publika zaslužuje od mene. Onako gradaciono da ja sad ne smem da stagniram i da ne smem da im dam manje od onog što su navikli. Uvek moraju od mene imati više – zaključila je pevačica i priznala da još uvek nije otplatila kredit zbog situacije sa Covidom-19.

Milica je takođe progovorila o tome kako su je svrstavali kada je reč o žanru muzike na samom početku, kada se pojavila u "Zvezdama Granda".

– Ja sam od starta svrstana pop izvođače, ali nikako nisam bežala od folk muzike. Ja sam dete 2000-ih, koje slušalo onaj famozni album Joksimovića, Trik FX, Anu Nikolić… Ja volim taj zvuk, tog nekog pop-folka. Ja sam takve pesme izvodila na takmičenju. Ozbiljan novac bi trebao samostalnom umetniku da dođe i kaže da želi da se bavi ovim poslom. Morao bi da obezbediš televizijska pojavljivanja, album ili samo sing i spot, menadžera – objasnila je ona i dodala:

– Ja sam došla kao devojka iz manjeg mesta i nikog nisam poznavala u Beogradu. Nisam imala mogućnost ni kroz "tezgarenje da upoznam kolege". Na takmičenju "Zvezde Granda" svi takmičari zajedno sa mnom su poznavali žiri. Ja sam bila kao Alisa u zemlji čuda koja je došla da pokaže svoj talenat. Grand je i te kako velika odskočna daska. Borba je tek nakon takmičenja.

Milica je sa Danicom takođe pričala o nepravednosti žirija prema njoj na takmičenju, predstavljanju partnera u javnosti, planovima za ovu godinu, o tome da li će praviti koncert u Areni i šta možemo da očekujemo od njenog novog albuma. Ukoliko ste propustili emisiju u petak u 20 sati na IDJTV-u, imate priliku da ja pogledate na našem Youtube kanalu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz