Pretraži

PODIGAO BURU NA MREŽAMA: Zak Efron neočekivanim potezom izazvao lavinu komentara, svi se pitaju samo jedno!

Showbiz
0
Foto: Instagram/vanessahudgens/zacefron

Iako su raskinuli davne 2010. godine, mnogi fanovi su ostali verni ovom paru i često objavljuju njihove zajedničke slike i snimke priželjkujući pomirenje. 



Vanesa je nakon raskida sa Zakom bila čak osam godina u vezi sa takođe poznatim glumcem Ostinom Batlerom, nakon njega uplovila je u vezu sa Kolom Takerom, profesionalnim bejzbol igračem, koji je nedavno i verio mladu glumicu.

Zak je nakon veze sa Vanesom postao jedan od glavnih zavodnika Holivuda. Čini se da glumac bira koleginice iz branše jer je nakon veze sa Vanesom bio u vezi sa Lili Kolins, Halston Sejdž, Mišel Rodrigez i Aleksandrom Dadariom. Bio je i sa modelom Sami Miro i sportistinjom Sarom Vbro. Poslednja veza poznata javnosti bila je sa Vanesom Valadares, a par se rastao u aprilu 2021. godine.

Foto: Jen Lowery / Shutterstock Editorial / Profimedia

Foto: Jen Lowery / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nedavno je jednom fanu zapalo za oko to da je Zek sada zapratio Vanesu na Instagramu, što je izazvalo pravu buru i opšte oduševljenje na društvenim mrežama, zbog čega se svi pitaju da li glumac i dalje gaji emocije prema svojoj bivšoj izabranici.

Da ste mi rekli da će Zak Efron zapratiti Vanesu Hadžins u 2023. godini, ne bih vam verovao, ali evo nas – napisao je jedan od obožavalaca ovog para.

Za sada, Vanesa nije uzvratila praćenje Zaku, a ostaje nam da sačekamo dalji razvoj situacije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz