Pretraži

PODELILI NAJLEPŠE VESTI: Slavni glumački par čeka drugo dete! 

Showbiz
0
Foto: Printscreen Youtube/Access Hollywood

Zvezda serije 'Vampirski dnevnici' Ian Somerhalder podelio je srećne vesti putem Instagrama uz fotografiju supruge Niki dok pozira s povećim trudničkim stomakom i u naručju drži njihovu petogodišnju ćerku.



Sve što sam ikada želeo od vremena kada sam bio dečak, bilo je da imam veliku porodicu. Hvala ti Nik što si mi to podarila. Idemo drugi krug! – napisao je Ian uz fotografiju i dodao: 

– Hvala, hvala ovoj neverovatnoj osobi na daru života i ljubavi, što je najneverovatnija mama i što se toliko trudila da ostvari snove!!! Kad sam snimao ovu fotografiju, nisam mogao verovati što vidim.. Nema ništa lepše…

 

 

Četrdesetčetvorogodišnji glumac je zaključio objavu zamolivši sve da im pošalju 'pozitivnost' za naredno poglavlje njihovih života.

Srećne vesti putem društvenih mreža podelila je i ponosna mama, rekavši da su 'sanjali, manifestirali i molili' za ovaj 'poklon'.

– Kao što svi znate, imam vrlo jake granice s društvenim mrežama, posebno kada su u pitanju deca i ono što izaberem da podelim sa svetom. Hvala vam što ste tome odali počast i što šaljete pozitivnost, dobrotu i ljubav – napisala je zvezda 'Sumraka', a zatim dodala, 'neke stvari su predobre da se ne bi podelile'.

Tridesetčetvorogodišnja glumica i njen deset godina stariji izabranik 2017. godine dobili su ćerku Bodi, a Niki je u jednom intervjuu nedugo nakon rođenja ćerke ispričala da sve dok nije zatrudnela,  nije bila sigurna da želi da ima dete. 

Foto: Printscreen Youtube/Access Hollywood

Foto: Printscreen Youtube/Access Hollywood

 

Nisam znala želim li decu. Volim decu, ali nisam bila sigurna. Jednostavno nisam znala – priznala je Niki tada. 

Glumci su se venčali 2015. nakon samo godinu dana veze, a Ian je prethodno bio u vezi s koleginicom Ninom Dobrev. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz