Pretraži

PODELILI LEPE VESTI: Luna Đogani i Marko Miljković odlaze iz Srbije!

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/marko.miljkovic

Naime, ovaj par aplicirao je za vizu za Ameriku koju su i dobili, za šta su saznali na letovanju.

 Vest je da smo saznali da smo dobili vizu za Ameriku – rekla je Luna uzbuđeno, a Marko je dodao:

– Nije baš lako dobiti vizu. Mnogo stvari se gleda, malo su… Hoće sve da ispitaju i ja to podržavam. Sve mora da bude savršeno. Ljudi iz Ambasade su sve lepo proverili i hvala im na tome što su nam odobrili vizu za ulazak u SAD.



Luna je rekla da je jako srećna jer  joj je Amerika velika želja.

  • Ja sam toliko srećna. Znam da ste pomislili, kada sam rekla lepe vesti, da sam ja možda trudna. Nije to, nego idemo u Ameriku. Moja najveća želja, što se tiče putovanja, otkad sam se rodila… Ja sam neko ko voli Britni Spirs, Kardašijan, Zaka Efrona, Holivud koji obožavam. Živim u tom Holivudu u svojoj glavi. Mnogo sam srećna, uzbuđena, imam neku tremu pozitivnu. Razlog zašto idemo u Ameriku je da proslavimo 39. rođendan mog muža – rekla je ona.

    Miljković je otkrio da je ovo Lunin poklon.

 Kao što sam ja tebe vodio u Dubai za rođendan, ti mene u Ameriku. Plan je da baš za moj rođendan budemo u Las Vegasu. Plan je da idemo u Los Anđeles, Las Vegas, da vidimo Veliki kanjon, Feniks Arizona, Njujork. Biće jedno fantastično paradajzično putovanje. Bićemo 12 dana – rekao je on.

Kako su istakli njihova ćerka Mia neće ići sa njima, već će je čuvati Anabela, Lunina majka, jer je ona još uvek mala za ovakvo putovanje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz