Pretraži

PODELILA LEPE VESTI: Trudna Džesi Džej! (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/jessiej

Ovom prilikom, pevačica je pokazala i trudnički stomačić koji je već dobro uočljiv, a onda i nasmejala kako fanove, tako i poznate pijatelje priznanjem – da ni sama ne zna šta će sa sobom zbog "hormona koji luduju".

– U isto vreme sam srećna i u šoku što ovo delim sa vama – poručila je ona u okviu svoje objave na pomenutoj društvenoj mreži, pa dodala:

– Iskreno, ova devojka sad samo hoće da plače u javnosti, u odelu, dok jede krastavčić preliven čokoladom i da je niko ništa ne pita.Podsetimo, Džesi je krajem novembra 2021. godine otvorila dušu o pobačaju, pa mnoge rasplakala tužnom pričom o tome kako je saznala da je srce njene bebe jednostavno prestalo da kuca.

  • Juče ujutru sam se smejala govoreći kako "moram da preguram nastup u Los Anđelesu, a da nikome ne kažem da sam u drugom stanju". Već posle podneva sam se mučila kako da uradim isto to, a da se ne srušim. Treći pregled i saznajem da srce bebe više ne kuca. Ovog jutra već shvatam da ne kontrolišem svoje emocije. Možda zažalim što sam ovo objavila. Možda i ne. Bukvalno, ne znam – pisala je ona jednom prilikom.

    Ovo će, inače, Džesi biti prvo dete. Javnosti otac bebe još uvek nije poznat. Poslednja veza koju je zvanično obelodanila bila je sa Čeningom Tejtumom.

    Objavu pogledajte OVDE.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz