Pretraži

POČINJE PRVA AUDICIJA: Zvanično je otpočela spektakularna, dugoočekivana druga sezona IDJShow-a

News
0
Foto: Milena Popović

Poznato lice IDJTV-a Danica Nikolić najavila je spektakularnu drugu sezonu takmičenja i predstavila dobro poznate coach-eve koji su vodili prošlogodišnje takmičare kroz celu sezonu svojim savetima i iskustvom – producenta Darka Dimitrova i repera Relju Popovića.Darko Dimitrov, producent koji je tokom svoje duge karijere sarađivao sa najvećim zvezdama na Balkanu i tvorac je mnogih hitova, otkrio je šta ove godine traži u kandidatima.

Mislim da ćemo naći pravu zvezdu i ove godine. Tražiću više pevački, emotivno, neki raspon među pevačima. Nešto što prošle godine nisam imao, a imao sam fantastične kandidate moram da priznam. Sad je nova generacija, sve generacije su sve bolje i bolje tako da to bih trebao da nađem i ove godine.

Darko se osvrnuo i na prošlogodišnje kandidate koji su nakon završetka prve sezone show-a nastavili da uspešno grade svoje karijere.

Definitivno su pokazali da nisu pogrešili zato što su se prijavili za IDJShow. IDJ im je napravio put da otvore svoje karijere i to su i uradili. Deo njih je izdao više pesama.

Foto: IDJTV

Foto: IDJTV


Relja Popović je tokom prošle sezone ostao upamćen po zalaganju za svoje takmičare, a upravo je njegov tim iznedrio pobednicu prve sezone, Amnu Ajlabegović. Reper je istakao koliko je uzbuđen zbog nove sezone, pa priznao da li se ponovo nada pobedi nekog od njegovih takmičara.

Nije mi to nužno, biće mi zadovoljstvo ako opet budemo imali 12 kandidata koji su super i sa kojim imamo šta da radimo. Opet ponavljam to nije moj kandidat, to je kandidat IDJShow-a. Prošle godine se namestilo da su to bili kvalitetni ljudi koji su mi dali razlog da ginem za njih, da im vratim energiju koju su meni davali, tako da ako bude tako bilo i ove godine, ne ginem da poginem opet.

Relja je naveo šta njegovi kandidati moraju da imaju i šta on traži od budućih zvezda.

Tražim uvek neku harizmu, specifičnost, dobar glas, dobre ljude, videćemo.

Foto: IDJTV

Foto: IDJTV


IDJShow možete pratiti live na Jutjubu putem linka ispod.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News