Pretraži

Počinje 2. kolo Evropskog prvenstva

Showbiz
0
Photo: Promo

Finci i Rusi igraju drugo kolo grupe B, Turci i Velšani pokušavaju da sustignu Italijane u grupi A, dok će Švajcarci pokušati da protiv Italijana naprave dobar rezultat kako bi bili konkurentni za plasman dalje.



Finska i Rusija igraju od 15 časova, Turska i Vels od 18, a Italija i Švajcarska u večernjem terminu od 21 sat. „Baćuškama“ je potreban reset posle teškog poraza od Belgije, Finci se nadaju novoj pobedi posle one nad Danskom, pa svaka od ekipa ima čemu da se nada.

Vels je izvukao pozitivan rezultat protiv Švajcarske, mada je imao sreće, pa će već posle Turaka probati da se približi drugom mestu, jer su jedino Italijani tu izrazitiji favoriti.

U danu za nama videli smo okršaje u „grupi“ smrti, pa je Portugal sa 3:0 pobedio Mađarsku, dok su Francuzi autogolom Matsa Humelsa bili bolji od Nemačke.

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz