Pretraži

POČELE SU ELIMINACIJE IDJSHOW-A: Žiri bira 24 kandidata koji nastavljaju takmičenje!

News
0
PROMO

Tri člana žirija – Teodora Džehverović, Relja Popović i Darko Dimitrov nakon tri audicije odabrali su 36 kandidata, a u večerašnjoj epizodi, koja je upravo počela sa emitovanjem na IDJTV-u, tih 36 kandidata biće podeljeni u tri grupe, nakon čega će se jedno po jedno predstavljati IDJCouch-evima u odvojenim prostorijama.Kako ćemo večeras imati prilike i da vidimo, žiri će im postavljati razna pitanja kako bi ih bliže upoznali, ali budući da su kandidati izmešani, te da ovaj put nisu svi kod istog člana žirija kao što je to bio slučaj na audiciji, IDJCoach-evi mogu da im traže da im ponovo otpevaju nešto, bez matrice.

Nakon što se 36 odabranih kandidata ponovo predstavi članovima žirija pojedinačno, Teodora, Relja i Darko imaju težak zadatak da odmah po novom predstavljaju izaberu njih 24 koji ostaju u takmičenju, dok će preostalih 12 kandidata napustiti šou.

Sistem eliminacije su IDJCouch-evi ranije objansili, a videćemo da li će u novoj epizodi doći do neočekivanih preokreta.

Podsećamo, na sve tri audicije imali smo prilike da vidimo više od 100 kandidata, koji su se trudili da svojim vokalnim sposobnostima, stajlingom, stavom, scenskim nastupom i šarmom osvoje žiri i publiku.

Pojedini od njih su se na društvenim mrežama već istakli, neki su oduševili glasom, a ima i onih koji su igrali "na kartu stajlinga".

Da li su u tome uspeli i da li je to bilo dovoljno da zvanično uđu u regionalnu trku talenata saznaćemo večeras.

Svakako, spremite se za puno tenzije i uzbuđenja!

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News