Pretraži

POČELA JE DRUGA AUDICIJA ZA IDJSHOW: Relja Popović u ulozi IDJCouch-a

News
0
Photo: IDJ

Prethodne nedelje u istom terminu publika je imala prilike da vidi 36 kandidata koji su se borili da uđu u trku za IDJShow, kada je u ulozi IDJCouch-a bila pevačica Teodora Džehverović.

Ove nedelje takmičari staju pred Relju Popovića, gde imaju prilike da pokažu šta znaju, dok će izvođač, zajedno sa njegovim timom Đorđem Đorđevićem i Ivanom Obradovićem, ocenjivati njihov talenat i izabrati svoje favorite.Pravila takmičenja su i dalje ista, pa tako Reljina odluka nije finalna i publika može da utiče na njegovo mišljenje, kao što je to mogla i prethodne nedleje, kada je Teodora bila u žiriju, i to tako što će im pisati ko im je favorit i koga bi voleli da gledaju nakon audicija, kada zvanično krene najveća regionalna trka talenata.

Kao i u prvoj audiciji, učesnici će i ovog puta izlaziti u grupama po četvoro, prethodno nam otkrivajući zbog čega su odličili da se prijave za šou, imaju li tremu i da li sebe vide među najboljima. 

Emisiju vode voditeljka Danica NIkolić, kao i tiktoker Andrija Milivojević Wajwai, koji su tu da se potrude da nam objasne ulogu žirija, ali i nas i bliže upoznaju sa kandidatima pred njihov izlazak na scenu.

Photo: IDJ

Photo: IDJ

 

Kako je već najavljeno, cilj prvih epizoda ovog takmičenja jeste da se uz pomoć IDJCoach-eva odaberu 24 takmičara koji će imati priliku da zajedno nastupe na velikoj sceni.  Od 24 kandidata izabranih na tri audicije, Teodora, Relja i Darko radiće samo sa njih 12.

Kroz emisije, odnosno takmičarski deo, pa do kraja sezone, kandidati će dobijati razne muzičke zadatke. Ono što se posebno ističe i što odvaja IDJShow od drugih muzičkih takmičenja jeste da kandidati dobijaju svoju pesmu, spot, čak i duet sa poznatim izvođačem – dakle karijeru pre finala serijala!

Treća audicija biće emitovana 3. aprila u 20 sati na IDJTV kanalu, kada će u ulozi IDJCouch-a biti višestruko nagrađivani muzički producent Darko Dimitrov.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News