Pretraži

POBEDA U IDJSHOW-U I VELIKI HITOVI: Amnina 2022. godina (VIDEO)

News
0
Screenshot: Instagram/amnicaje

Amna Alajbegović se na prvoj audiciji pojavila kao stidljiva devojka sa ogromnim talentom. Nekoliko meseci kasnije taj talenat je doveo do neverovatne pobede u prvoj sezoni IDJShow-a koji je postavio nove standarde kada je ovakvo takmičenje u pitanju. Ne samo da je postala pobednica već i ogromana zvezda kako u svetu muzike, tako I na društvenim mrežama sa hitovima koji imaju milionske preglede i obeležili su godinu koja je iza nas.
 



Amna se tokom showa sve više izdvajala kao takmičar I iz epizode u epizodu bila sve ozbiljniji favorit, a njen kouč Relja je od nje uvek očekivao samo najbolje. Posle svakog nastupa žiri je imao pozitivne komentare, a jedan od njih je čak napravio sukob između Relje i Teodore. Ipak, svima je bilo jasno da je neverovatno talentovana I svi su jedva čekali da vide I čuju Amnim hit koji je napravila zajedno sa Reljom.

Pesma Lagana je konačno ugledala svestlost dana i odmah postala ogroman hit. Trenutno broji preko 14 miliona pregleda na Jutjubu, a pored ogromnog broja pregleda, Amna je dobila I ogroman broj glasova I postala zvanično pobednca prve sezone Idjshowa. Produkcija je, kao što je i ranije najavljeno, pobednicu nagradila sa IDJCoinom koji vredi 105.000 evra, što Amna može da iskoristi za snimanje novih pesama, spotova i pojavljivanja u medijima. Neposredno pre proglašenja pobednice, na sceni su se našle Amna i Mahrina, međutim glasovima publike odlučeno je da je Alajbegovićeva zauzela prvo mesto I tako je
krenula ludnica u Amninom karijeri.

Kakva je generalno bila njena godina, još zanimljivije detalje saznajte u novom izdanju emisije IDJMash.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News