Pretraži

Po prvi put u javnosti nakon operacije?! Kejt Midlton viđena sa suprugom, nedostatak dokaza ponovo izazvao spekulacije

Showbiz
0
Credit: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princeza od Velsa i buduća kraljica, Kejt Midlton, navodno je viđena sa suprugom u šetnji u blizini njihove vikendice.

Interesovanje za život kraljevske porodice ne jenjava, a javnost je i dalje zabrinuta za stanje njihove omiljene princeze. Princeza od Velsa navodno je viđena izgledajući ‘srećno, zdravo i opušteno’ tokom posete lokalnoj farmi i prodavnicama tokom vikenda, što bi bio prvi put da je viđena napolju od operacije trbuha kroz koju je prošla početkom januara.

Kejt i njen suprug, princ Vilijam su navodno viđeni na jednom od njihovih omiljenih mesta, oko kilometar udaljenosti od njihove Adelejd vikendice, u Vindzoru u subotu nakon što su proveli neko vreme gledajući svoje troje dece – Džordža, Šarlot i Luisa kako uživaju u sportskim aktivnostima.

To što je viđena u Vindzor farm prodavnici po mišljenju stručnjaka za kraljevsku porodicu pružiće neophodni podsticaj britanskoj javnosti koja je sve više zabrinuta zbog zdravstvenog stanja princeze usred bujice spekulacija o njenom nepoznatom stanju.

Svedok koji je video par rekao je magazinu „The Sun“ sinoć: „Posle svih glasina koje su kružile, bio sam iznenađen što sam ih video tamo. Kejt je bila u kupovini sa Vilijamom i izgledala je srećno i zdravo.“

„Deca nisu bila s njima, ali to je tako dobar znak da je bila dovoljno zdrava da svrati do prodavnice“, dodao je izvor

Međutim, nedostatak fotografija ovog događaja, zbog navodnog poštovanja privatnosti princeze, naveo je mnoge da posumnjaju u istinost ovih tvrdnji, dok pak drugi smatraju da ovo možda označava i raniji povratak Kejt na dužnost od onog koji je najavljivan.

Princeza, koja je imala svoj poslednji javni angažman na Sandringemu na Božić, očekuje se da se vrati na javnu dužnost posle 17. aprila, kada njena deca krenu u školu nakon uskršnjih praznika.

Ipak, postoji sugestija da bi Kejt sada mogla ranije da se vrati i možda će čak biti viđena kako ulazi na godišnju uskršnju jutarnju službu u kapelu Svetog Đorđa na imanju Vindzor.

Prema „Telegraphu“, princeza od Velsa nije isključila povratak u javnost na Uskrs i mogla bi se pridružiti svojoj porodici tokom tradicionalne šetnje koja je medijski propraćena i fotografisana. Izvori iz palate navode da ‘nema potvrde’ razvoja događaja, dodajući da je sve ostalo spekulacija.

Izveštaji o ranom povratku i njenom viđenju u Vindzoru došli su samo nekoliko dana nakon što je Kejt viđena na zadnjem sedištu automobila princa Vilijama dok su napuštali Vindzor zamak prošlog ponedeljka.

Princ od Velsa je išao u Vestminstersku opatiju na godišnju službu Komonvelt dana dok MailOnline saznaje da je Ket krenula na ‘privatni pregled’.

I ove fotografije kraljevskog para su naišle na sumnje britanske i svetske javnosti, nakon skandala oko fotošopiranih slika za „Dan majki“, a spekulacije o stanju i lokaciji princeze ne jenjavanju dok ceo svet zahteva zvanično oglašavanje kraljevske porodice po ovom pitanju, ali i pojavljivanje princeze kako bi demantovale postojeće glasine.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz