Pretraži

PO PRVI PUT PROGOVORIO O RASPADU GRUPE: Zejn se oglasio povodom napuštanje planetarno popularnog benda One Direction

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/One Direction

Najl, Lijam, Hari, Luji i Zejn su bili deo grupe pet godina i postali prava senzacija sa mnogim hitovima koji broje nekoliko milijardi pregleda na Jutjubu.



Prvi koji je napustio grupu i razočarao fanove širom sveta bio je Zejn Malik, a grupa se nakon dve godine kompletno raspala. Momci iz grupe su nakon toga počeli sa solo karijerama, a najuspešniji u tome su definitivno Hari Stajls i Zejn Malik.

Sada, po prvi put od napuštanja grupe, Zejn je, u jednom američkom podkastu, progovorio o razlozima odvajanja i naveo svoja tri glavna.

On je prvo naveo da se iza scene vodilo puno politike, pojedinci su radili određene stvari, neki ljudi nisu potpisali ugovore. Kada je shvatio da se dešava nešto čudno, Zejn je hteo da ode pre haosa, za koji je pretpostavljao da će se uskoro desiti. 

Dodao je ipak da je bilo i doze sebičluka. On je želeo da bude prva osoba koja će otići i snimiti svoj solo album. Inače je vrlo pasivna osoba, ali kada je u pitanju muzika, naveo je da je takmičarski nastrojen i hteo je biti prvi i najbolji.

I kao treći razlog, Zejn je naveo da su se u prijateljstvu momaka počeli javljati problemi. Bili su svaki dan, pet godina, zajedno i jednostavno počeli su da idu na živce jedno drugom. Sve ovo ga je, kako navodi, navelo da zauvek napusti bend.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz