Pretraži

PLAVUŠA NA MAMU: Nika Tošić potpuno promenila izgled, iznenadila sve novom bojom kose (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Instagram/karleusastar

Mlađa ćerka popularne pevačice i fudbalera Duška Tošića od malih nogu intrigira javnost. I otac i majka su je često kačili na društvene mreže gde je postala popularna po svojim hit izjavama.



Svojom spontanošću i iskrenošću osvojila je srca mnogih i postala prava zvezda kod starije publike i vernih Jeleninih fanova. Od skoro Nika ima nalog na društvenoj mreži Tik Tok i postala je vrlo popularna i kod svojih vršnjaka.

Za razliku od njene starije sestre Atine, Jelena je često isticala kako je Nika zainteresovan za sport i nauku. Međutim, devojčica je u poslednje vreme počela da iskazuje interesovanje i za modne trendove, a promena imidža koju je podelila za pratiocima iznenadila je i oduševila mnoge. 

Prema snimcima koje objavljuje, Nika često eksperimentiše sa kosom. Počela je od blagih promena i svetlijih tonova, a sada je objavila snimak na kome se vidi da je znatno posvetlila kosu. Platinasti pramenovi su definitivno velika promena, a ostaje nam da vidimo da li će i ova frizura izazvati pomamu među njenim vršnjakinjama kao i svaka dosad.

@.nikaspam 💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️ #fy ♬ original sound – 🧛🏻‍♀️

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz