Pretraži

„PLAŠILA SAM SE DA ĆE ME UBITI“: Milica Dabović iskreno o nasilju koje je trpela

Showbiz
0
Photo: Instagram/stefanovamama13

Iako je taj perioda života bio veoma težak za nju, ona je rešila da detaljnije ispriča kroz šta je prolazila kako bi svim ženama koje doživljavaju nasilje pružila podršku:



– Stefanov otac je svašta radio na početku, zato sam i trpela to psihičko zlostavljenje. Prvo je krenulo psihički, pa onda i fizički, ali hvala Bogu skupila sam snagu i otrgla se od toga. Za mene su žene kraljice, carice i žene lavice, treba do kraja da se bore! Odmah treba prijaviti nasilje, ja sam čekala i vrlo sam pogrešila! Kada sam bila sa Šimetom, plašila sam se da me ne ubije, tada sam osvajala sve i svašta, bila sam na vrhuncu karijere i bilo me je sramota da se nešto tako piše o meni. I to je bila greška… – iskreno je rekla Milica i dodala da sa ocem njenog deteta više nije u kontaktu:

– Nikada me nije zvao i nije tražio da vidi svoje dete, ali nikada se ne zna zašto je to dobro. Očigledno da je tako najbolje, posle svega što mi je uradio. Možda je i bolje da ne zna ko mu je otac… On me je već pitao ko mu je tata, ja sam mu svakako rekla da je lopov i lažov, te je rekao da će ga izmlatiti kada poraste – rekla je Dabovićeva u "Premijeri".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz