Pretraži

PLAŠI JE JEDNA STVAR: Konstrakta o odnosu sa decom i njihovom odrastanju

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Zemlja Gruva

Ona se iz Torina vratila i sa prestižnim nagradama, ali, iako je postala svetski popularna, pa je čak i američki list "Njujork tajms" pisao o njoj, Konstrakta nije dozvolila da je popularnost promeni, te je nedavno otkrila da se vozi javnim prevozom i vodi jednostavan život.



Takođe, Ana je od 2009. godine u braku sa arhitektom Milanom Đurićem sa kojim ima dvoje dece, ćerku Lenu i sina Nikolu, a sada je otkrila čega se boji kada je odrastanje njene dece u pitanju.

  • Plašim se nestanka komunikacije, da ja više ne budem adresa na koju se obraćaju kad ih nešto muči, ali mislim da je moja bojazan suvišna. Veoma mi je stalo da nikada ne izgube osećaj da mi se obrate – rekla je Konstrakta.

Kada je u pitanju muzika, umetnica ističe da njeni mezimci sami biraju svoj stil i da ne želi ništa da im nameće.

  • Ne mislim da je to nešto što može da se nametne ili nauči. Puštam ih da sami biraju. Suprug i ja slušamo nešto svoje, oni to čuju… Sin Nikola je besomučno slušao hip-hop, sad je prešao na metal, sutra će ne znam gde… Sami biraju i mislim da je tako najbolje, to nije stvar koja može da se nametne – istakla je umetnica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz