Pretraži

PLANOVI ZA BUDUĆNOST: Voyage najavio saradnju sa internacionalnom zvezdom

Showbiz
0
Photo: Instagram/ voyage

Voyage i Breskvica po prvi put su se zajedno našli u našem studiju, u kom su otvoreno pričali o svojoj karijeri, konfliktima na sceni, ali i planovima za budućnost, a mladi par je otkrio da svoju muziku planira da proširi i izvan granica Srbije.

  • Sigurno ćemo nastaviti da se trudimo oko ovoga svega – rekla je Breskvica i dodala da bi volela da postanu svetski poznati. 


Veruović je bio malo konkretniji, te je najavio novu numeru koju je spremio par, ali i zagolicao maštu spomenuvši da je vrlo moguće da uplove i na svetsko tržište kada je u pitanju muzika.

  • Na mesečnom planu nam je još jedna pesma, singl samo Voyage x Breskvica. Premijerno ovde možemo da je najavimo, pesma će se zvati ,,Beli grad", uskoro se snima i spot tako da će vrlo, vrlo brzo da izađe ta pesma. Takođe, dogovaramo jednu saradnju sa jednom stranom, internacionalnom zvezdom. Možda će se to desiti, možda i neće, ali eto, držimo palčeve i nadamo se da će sve da ide kako treba i da ćemo možda jednog dana da se gledamo i nekim drugim očima. 

Kako se povuklo pitanje o saradnji, Mihajlo je priznao da nisam nije siguran, ali da je presudnu ulogu imao jedan njihov hit.

  • To ni meni nije bilo jasno u momentima – objasnio je Voyage i dodao da je za to zaslužan hit  ,,Bezimena" koji na striming platformama ima milione pregleda, posebno na stranom tržištu. 

  • Neki ljudi su čuli naše pesme, saznali za nas. Mi smo putem nekih naših veza čuli da se interesuju i ušli smo u kontakt sa njima. Sada su u toku pregovori i videćemo šta će biti – završio je mladi izvođač, ne želeći da otkriva nikakve detalje. 

Novo izdanje IDJHOT Specijala možete da pogledate u ponedeljak u 12 časova, za kada je zakazana Youtube premijera. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz