Pretraži

„PLAKAO SAM SAT VREMENA“: Luke Black prošao u finale i poslao snažnu poruku porodicama nastradalih

Showbiz
0
Foto: Ryan Jenkinson/Story Picture Agency / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prvo polufinalno veče Evrovizije je održano sinoć, a naš predstavnik Luke Black se plasirao u finale.On je nakon toga, na konferenciji za štampu, dao izjavu novinarima.

– Kad je u pitanju moja pesma, nisam samo inspirisan bio da je napišem zbog panedemije koronavirusa. Insprisala me je neki moj unutrašnjim mislima, anksiosnošću, bilo mi je dosta toga. Hteo sam da spavam, a moj način spavanja je što sam igrao video igrice. Hteo sam da upotrebim video efekte na sceni kako bih od scene napravio video igricu – rekao je on.

Luke je svoj nastup posvetio žrtvama tragedija koje su pogodile Srbiju.

– Žrtve su učenici osnovne škole. Dogodio se ‘efekat leptira’. Kada se ovo dogodilo, izazvalo je nešto kod drugih ljudi i uticalo na njihovo mentalno zdravlje i onda je počinjeno još zločina. To se nikada ranije nije dešavalo u mojoj državi. Uvek sam mislio da je Srbija bezbedna što se toga tiče i onda je ovo bio veliki šok. Želim da posvetim ovaj nastup ljudima koji pate zbog ovih događaja. Mnogo mi znači što sam se kvalifikovao dalje. Posvećujem to njima. Bilo bi mi žao da se nisam kvalifikovao. Želim samo da poručim porodicama nastradalih da ostanu jake. Pogođen sam tim vestima, plakao sam sat vremena, nisam mogao da prestanem ni da izađem iz hotela, ali sam se potrudio da što bolje izvedem ovaj nastup – rekao je naš predstavnik za Nova.rs.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz