Pretraži

„PLAKALA SAM TOKOM SNIMANJA“: Tanja Savić otkrila detalje koji se kriju iza emotivne balade, pa iznela mišljenje o estetskim korekcijama

Showbiz
0
TANJA SAVIĆ
Foto: Instagram printscreen/tanja_savic_private

Tanja je nedavno izbacila emotivnu baladu pod nazivom "Sine", koja ima više od milion pregleda na Jutjubu, a sada je otkrila kako je proteklo snimanje spota.



  • Mnogi se čude, ali ja sam zaista plakala tokom snimanja spota, osećala sam tako pesmu. Kad je glumac lupao šakom o sto, bilo mi je teško i ispoljila sam to kroz suze – priznala je pevačica za "Grand".

    Kako je nedavno njena koleginica Rada Manojlović zaposlila svoju rođenu sestru kao menadžerku, Tanja je otkrila da li i ona planira ovaj korak s obzirom na to da je sa sestrom veoma bliska.

  • Ne planiram. Bilo je perioda kada su se bliski ljudi iz mog okruženja mešali u posao, ali to se nije dobro završilo tako da ne planiram to da radim. Menadžer ipak treba da bude menadžer, pogotovo ne treba mešati posao i ljubav, nikako.

    Pevačica važi za jednu od najlepših na našoj estradi, a kako je sve ove godine ostala potpuno prirodna, sada je iznela šta misli o estetskim korekcijama.

    Razmišljala sam nekoliko puta da uradim nešto na licu, ali bi mi uvek nešto sprečilo u tome, prosto se ne da. Savetovala bih devojke da ne rade ništa, hijaluron mi je u redu jer nestane posle nekog vremena, ali opet treba sa tim biti pažljiv – rekla je Tanja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz